Luizter levensverhaal

De zoektocht naar woorden bij een afscheid is vaak erg moeilijk. En wanneer je zelf een toespraak wilt houden bij een begrafenis of crematie is het vaak nog moeilijker om deze woorden uit te spreken.
Als uitvaartbegeleider ben ik écht een voorstander om families zelf aan het woord te laten, ook al durven ze dat niet. Ik weet namelijk uit ervaring, dat het jullie uiteindelijk toch lukt. En al gaat dat gepaard met een traan en wat gesnotter, het geeft niks.
Maar durf je echt niet, of wil je juist wat extra dimensie voor het ‘in memoriam’ toevoegen, dan helpen Jolanda en Jörgen je bij het vertellen van een mooi en warm verhaal. Een muzikaal levensverhaal wat eer doet aan het mooie en bijzondere leven van je dierbare. Met de juiste muziek en woorden omlijsten zij jouw memorabele moment met teksten en klanken die binnenkomen. Want wanneer je écht wordt geraakt, gaat een moment nooit meer verloren.

Met dit concept heeft Luizter de publieksprijs van de Yarden Afscheidsprijs 2017 gewonnen. Bekijk onderstaande video’s voor een impressie. (met dank aan Mica Fotografie voor de mooie foto van Jolanda.)

↑ Top of Page