Uitvaartpakket

Behoefte aan duidelijkheid?

Heb je behoefte aan duidelijkheid, vind je het lastig om keuzes te maken of omdat je behoefte hebt aan een afscheid zonder veel ‘franjes’; dan heb ik 3 pakketten voor je samengesteld gebaseerd op cremeren. Voor begraven gelden andere tarieven aangezien de kosten hiervan per gemeente sterk uiteenlopen. Wil je meer informatie over de pakketten op basis van begraven, neem gerust contact met mij op.

Voor de pakketten geldt; je betaalt alleen dát wat je afneemt. Na ons eerste gesprek ontvang je van mij binnen 24 uur een kostenoverzicht. Zo sta je niet voor verrassingen. Ná de uitvaart ontvangt je van mij een duidelijke factuur waarop je alles terug kunt vinden van hetgeen je hebt afgenomen: overzichtelijk en transparant.

Ook geldt voor deze pakketten dat alles is aan te passen met meer- of minderwerk aan diensten. Denk bijvoorbeeld aan een kerk of andere catering arrangementen. Externe kosten voor bijvoorbeeld asbestemming, advertenties, andere bloem-arrangementen, mortuariumkosten, kosten van de zorginstelling en andere onvoorziene posten, zijn niet in de pakketprijzen opgenomen, tenzij anders vermeld. Extra kilometers en wachttijden van de rouwauto buiten de regio zijn hierbij niet inbegrepen.

Heb je vragen, of wil je dat ik het afscheid voor je voorreken? Bel gerust voor een afspraak. Ik kom met alle liefde vrijblijvend en kosteloos bij je langs.

↑ Top of Page