Families aan het woord

Giorgio vertelt

Wat een vreemde dagen hebben we achter ons liggen. Emotioneel; van verdrietig naar blij, huilen en lachen, moeilijk maar ook mooi dat het allemaal zo dicht bij elkaar ligt. Wat zijn wij ontzettend gelukkig dat we jou hebben mogen ontmoeten en dat je ons door deze periode heen hebt geloodst.
De aandacht die je ons hebt gegeven, de gesprekken, je aanwezigheid, heel fijn. De steun die je gaf aan m’n moeder en de rest van de familie is van onschatbare waarde.

De woorden die ik schrijf doen je echt te kort, en men zegt wel “met geen pen te beschrijven” maar dat is in dit geval echt zo!! Het gesprekje wat wij gisteravond kort hebben gehad, waarin je ook over je privéleven verteld, waardevol. Juist dit soort gesprekken doen mij beseffen dat ikzelf wel eens meer mag stilstaan bij de zaken die er echt toe doen in het leven.

Je hebt een speciale plek in m’n leven gekregen Dees. Onwijs veel dank dat ik/wij je hebben mogen ontmoeten! Vanzelfsprekend hebben wij je professionele handelen ook als heel prettig ervaren, maar de mens Dees is prachtig!

Giorgio

Back to top