Wensenboekje

Wat ik jullie nog zeggen wil…

Wil je graag een wensenboekje ontvangen, klik dan hier, ik stuur het je graag toe.

PRATEN OVER LATER
Praten over de eigen dood en uitvaart is voor veel mensen niet gemakkelijk of vanzelfsprekend. Liever gaat men een dergelijk gesprek uit de weg. Maar zodra je weet dat jouw leven of dat van je dierbare op korte termijn eindigt, kan een goede voorbereiding van de uitvaart rust geven. Dan blijft er tijd, rust en ruimte over om op eigen wijze afscheid te nemen van elkaar. Voor nabestaanden kan het fijn zijn te weten dat ze handelen naar de wensen van de overledene. 

En daarvoor heb ik het wensenboekje “Wat ik jullie nog zeggen wil…” geschreven. Om het onvermijdelijke toch bespreekbaar te maken. Om toch eens rustig te gaan zitten en bewuste keuzes te maken. Hoe gevoelig het onderwerp misschien ook is. 

…GEEFT RUST EN RUIMTE VOOR AFSCHEID
‘Wat ik jullie nog zeggen wil…’ is gemaakt om wat houvast te geven en is startpunt voor het invullen van de uitvaart. Er staan tips en diverse mogelijkheden in, maar er is vooral voldoende ruimte om het afscheid zo in te kleuren en vorm te geven zoals het bij jou past. Het vormgeven van een uitvaart is vooral een persoonlijk proces. En voor je nabestaanden kan een passend afscheid een troostende herinnering zijn. 

En als dit wensenboekje dan is ingevuld, leg het dan maar zorgvuldig in de kast om het daar voorlopig lekker stoffig te laten worden.

Heb je liever een persoonlijk gesprek over jouw wensen of wil je meer weten over de mogelijkheden die er zijn, bel mij dan gerust. Ik kom graag bij je voor een kennismaking en een informatief gesprek. Hierbij denk ik graag met je mee over het vormgeven van een passend afscheid. Uiteraard geheel kosteloos.

↑ Top of Page