Wat ik jullie nog zeggen wil...

Wensenboekje

Slide 1087, Bathurst st Toronto ON5/ 63 47
Mon-Thu: 10:00-16:00 Sat- Sun: 10:00-16:00
Scroll
Het onvermijdelijke bespreekbaar maken

Een goede voorbereiding

Geeft rust en ruimte

Praten over de eigen dood en uitvaart is voor veel mensen niet gemakkelijk of vanzelfsprekend. Liever gaat men een dergelijk gesprek uit de weg. Maar zodra je weet dat jouw leven of dat van je dierbare op korte termijn eindigt, kan een goede voorbereiding van de uitvaart rust geven. Dan blijft er tijd, rust en ruimte over om op eigen wijze afscheid te nemen van elkaar.

En daarvoor heb ik het wensenboekje “Wat ik je nog zeggen wil…” geschreven. Om het onvermijdelijke toch bespreekbaar te maken. Om toch eens rustig te gaan zitten en bewuste keuzes te maken. Hoe gevoelig het onderwerp misschien ook is.

Vind je het lastig om dit onderwerp te bespreekbaar te maken met je ouders of een dierbare? Hier vind je wat handige tips.

Vul deze alvast in

Adressenlijst

Naast het wensenboekje is het aan te raden om alvast de adressenlijst in te vullen zodat deze ingezet kan worden wanneer de tijd daar is. Dit van te voren alvast opstellen geeft extra rust en ruimte. Download hiervoor mijn opgestelde template zodat de informatie alvast goed opgesteld staat om aangeleverd te worden bij de drukkerij.

Een gedenkplek voor altijd

Wat ik jullie nog zeggen wil

Geef vorm aan jouw
wensen

‘Wat ik je nog zeggen wil…’ is gemaakt om wat houvast te geven en is startpunt voor het invullen van de uitvaart. Er staan tips en diverse mogelijkheden in en er is voldoende ruimte om het afscheid zo in te kleuren en vorm te geven zoals het bij jou past. Het vormgeven van een uitvaart is vooral een persoonlijk proces. En voor je nabestaanden kan een passend afscheid een troostende herinnering zijn.

Houvast en een startpunt

Wensenboekje aanvragen

Praten over de eigen dood en uitvaart is voor veel mensen niet gemakkelijk of vanzelfsprekend. Maar zodra je weet dat jouw leven of dat van je dierbare op korte termijn eindigt, kan een goede voorbereiding van de uitvaart rust geven.

En daarvoor heb ik het wensenboekje “Wat ik je nog zeggen wil...” geschreven. Om rustig te gaan zitten en bewuste keuzes te maken. Hoe gevoelig het onderwerp misschien ook is. Wil je graag het wensenboekje per post ontvangen? Ik stuur het graag naar je toe. Uiteraard is er ook een digitale invulversie beschikbaar die je makkelijk kunt opslaan op je computer.

wabimento
Foto: Wabimento - troostgeschenken

Een goede voorbereiding

Rouwtestament

Wil je concreet vorm geven aan jouw afscheid? Na een informatief kennismakingsgesprek geven we vorm aan jouw laatste wensen. Al deze wensen én de kosten leg ik voor je vast in een rouwtestament. Een overzichtelijk document om te bewaren bij je belangrijke spulletjes.

Wil jij ook een rouwtestament opstellen? Bel gerust voor een afspraak.

Back to top