Een uitvaart blijft maatwerk

Kosten

Slide 1087, Bathurst st Toronto ON5/ 63 47
Mon-Thu: 10:00-16:00 Sat- Sun: 10:00-16:00
Scroll

Ieder afscheid is persoonlijk

En zo ook
ieders portemonnee

Een uitvaart is en blijft altijd maatwerk. Het is daarom ook lastig om een vaste prijs te geven. De kosten zijn allemaal afhankelijk van de keuzes die je maakt. Een begrafenis in Amsterdam kost bijvoorbeeld meer dan een begrafenis in provincies als Friesland en Groningen. Ook is er een groot verschil tussen cremeren en begraven. En natuurlijk speelt het aantal genodigden ook een grote rol in de kosten. En wat dacht je van de catering? Elk hapje en drankje kost geld. Alles hangt af van de gemaakte keuzes.

Ik werk onafhankelijk en transparant met een vast begeleidingstarief of met een begeleidingstarief op uurbasis. We zullen samen kijken wat het voordeligste is binnen jouw budget. Transparant werken houdt in dat ik géén toeslagen, provisies of marges bereken op de prijs van de bestelde producten of diensten. Deze prijzen bereken ik één op één aan je door zónder enige commissie. Dus wat de kist voor mij kost, kost die ook voor jou.

Background overlay met bloemen
Meer inzicht in kosten

Wat kost
een uitvaart?

Wil je meer inzicht in de kosten kijk dan eens naar de voorbeelden van uitvaartpakketten. En weet je eigenlijk niet of er een verzekering is afgesloten? Zoek dat dan hier nog eens rustig op.

24/7

Ik ben dag en nacht voor jullie bereikbaar telefonisch, per mail en uiteraard ook per Whatsapp

Organiseren

Samen geven we vorm aan een troostrijk afscheid waarbij ik adviseer en begeleid

Begeleiding

Ik begeleid jou gedurende de week. Ik bewaak de deadlines en onderhoud contact met derden

Nazorg

Zolang er behoefte aan is, help ik jullie het rouwproces door, óók na de uitvaart

Géén uitvaartverzekering

Maar wél
mijn begeleiding?

Uiteraard kan dat. Ik doe er alles aan om de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden. Belangrijk voor mij is dat we samen goed kijken dat de keuzes die er gemaakt worden, ook passen binnen jouw budget. Want ook met een klein budget kunnen we samen voor een mooi en persoonlijk afscheid zorgen. Ik hanteer een vast tarief voor mijn begeleiding. Hiervoor sta ik de gehele uitvaartweek voor je klaar. Wil je echter heel veel zelf doen, wat uiteraard ook gewoon kan én mag, of heb je weinig behoefte aan begeleiding, dan werk ik met een uurtarief.

Als alle wensen inzichtelijk worden, ontvang je van mij zo snel mogelijk een begroting op basis van de wensen. Als de begroting verandert gedurende de week, stel ik je daar direct van op de hoogte en wordt de begroting aangepast. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Ervaringen van anderen

Families aan het woord

Families aan het woord
"Je hebt me geholpen bij het verbinden van twee culturen"
Lees recensie
Verhalen van families
Families aan het woord
"Je ontzorgt, denkt in oplossingen en troost in een tijd van verdriet"

Lees recensie

Families aan het woord Loes
"Zorgzaamheid tot in de details; aanwezig op de achtergrond"

Lees recensie

Back to top