Bloempreparatie De Bruyn
Bloempreparatie De Bruyn

Bloempreparatie De Bruyn

Het is mogelijk om volledige rouwarrangementen te laten prepareren. Laat het complete boeket met rouwbloemen drogen. Wil je de rouwbloemen inlijsten? Zij zorgen er voor dat het boeket er prachtig uit komt te zien en een blijvende herinnering wordt.

Je kunt er ook voor kiezen om uit meerdere boeketten een bloem te nemen, óf om die ene bijzondere bloem, bijvoorbeeld uit de kist, te laten vereeuwigen. In onze webshop vindt je diverse (maatwerk) in- en omlijstingen voor het laten prepareren van één of enkele bloemen, of een compleet rouwarrangement.

Het is mogelijk om een enkele bloem laten zilveren, in een stolpje of gedenkkistje laten maken. Het is ook mogelijk om een dierbare bloem in hars te laten gieten. Zo kun je er nog jaren van genieten.

Grotere stukken kunnen opgemaakt worden in een Vitrine of in een Classic lijst.  Zo is er altijd een model naar uw smaak.
Het is zelfs mogelijk om crematie-as te verwerken in de bloempreparatie. Ook het verwerken van sieraden, foto’s, kaartjes, linten en gravures e.d. is bespreekbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Website: www.bloempreparatie.nl/winkel/rouwbloemen-prepareren/

Date:
Category:
Back to top