De tuin van de smid
De tuin van de smid

De tuin van de smid

Afscheid nemen in de polder

Zoek je een bijzondere locatie waar niet alleen het leven, maar ook een afscheid gevierd kan worden? Dan is De tuin van de smid een uitstekende keuze. We vinden het fijn om te zorgen dat de ceremonie zo goed mogelijk past bij de persoonlijke wensen en bij de wens van de overledene. Kortom, we ontzorgen en zijn er waar je ons nodig hebt.

Praktisch

  • De tuin van de smid blijft als bedrijf door draaien tijdens een afscheid. Dat betekent dat het theehuis open is en je onze reguliere gasten kunt tegenkomen op het terrein.
  • De afscheidsceremonie vindt plaats in De kas en/of in De groene zaal. De zalen kunnen aan elkaar worden gekoppeld voor grotere groepen.
  • Naar wens kan gebruik worden gemaakt van een groot tv-scherm of een beamer. Beide ruimtes hebben geluidsboxen en we kunnen zorgen voor een microfoon.
  • Mocht je behoefte hebben aan meer technische deskundigheid (bijvoorbeeld voor het  streamen van beeld en geluid) dan adviseren wij dit via een externe partij te regelen.

Consumpties

Natuurlijk kunnen we het standaard stukje cake met een een kop koffie leveren maar er zijn veel meer mogelijkheden. Schalen met zoetje hapjes bij een cappuccino, bitterballen met bier of een uitgebreide lunch met brood en soep. Laat ons jullie specifieke wensen weten en wij zorgen dat het klaar staat. Bij De tuin kun je de ceremonie letterlijk en figuurlijk inrichten zoals je wilt: er is geen tijdsdruk en de ruimte kan helemaal worden aangepast aan je voorkeuren.

Bereikbaarheid

De rouwauto en volgauto’s mogen het terrein van De tuin van de smid op om mensen af te zetten. Maximaal twee volgauto’s kunnen blijven staan tijdens de ceremonie. Voor de andere auto’s is er voldoende parkeergelegenheid rondom het park. Vanaf deze parkeerplaatsen is het 10 tot 15 minuten lopen. Mocht je veel mensen verwachten die slecht ter been zijn, dan zoekt de Tuin naar een oplossing voor hen zoals een pendeldienst met busjes.

 

Voor meer informatie, bezoek de website: www.detuinvandesmid.nl

 

 

Date:
Category:
Back to top