Hoeve Dijkzicht
Hoeve Dijkzicht

Hoeve Dijkzicht

Hoeve Dijkzicht is een uitermate geschikte rouwlocatie voor een gedenkwaardig afscheid op een oude boerderij in Leiderdorp met alle privacy voor uw gasten!

Op deze gepaste locatie kunt u op een waardige manier afscheid nemen van uw dierbare met elkaar. Samen met de uitvaartondernemer verzorgen wij de volledige condoleance en afscheid. We denken graag met u mee en bespreken met u de persoonlijke wensen en bieden u graag de mogelijkheden van onze locatie.

Unieke rouwlocatie

Hoeve Dijkzicht is een monumentale boerderij in de regio van leiden, midden in het groene hart. Deze bijzondere locatie in Leiderdorp biedt een oase van rust, ruimte en privacy voor de afscheid van uw dierbare. Met een geweldig uitzicht over de weilanden en de akkers. Zowel een binnenruimte en een knusse en landelijke buitenruimte.

Wat zijn de mogelijkheden bij Hoeve Dijkzicht

Bij Hoeve Dijkzicht heeft u onbeperkte mogelijkheden. Voor het buffet of diner bieden we mogelijkheden die passen bij uw wensen of ze worden passend gemaakt. Met onze ervaring als evenementen locatie dienen we u uiteraard graag van advies en voor gasten met een dieet of bijzondere wensen maakt onze kok graag een passend alternatief. Laat ons uw wensen weten en wij maken er iets moois van.

Voor meer informatie, bezoek de website: www.hoeve-dijkzicht.nl

 

 

Date:
Category:
Back to top