Rouwretraite
Rouwretraite

Rouwretraite

Ruimte voor jou. Een geschenk aan jezelf.

  • Ben jij iemand verloren die heel dicht bij je stond?
  • Heb je het gevoel vast te lopen in je rouw?
  • Voel je je alleen staan of niet begrepen in je rouw?

Dan is een rouwretraite wellicht iets voor jou.

Wat is een retraite?
Een retraite is een periode waarin je even uit je dagelijks leven stapt, even weg bent uit je dagelijkse beslommeringen en bewust bezig bent met je leven en/of bepaalde thema’s daarbinnen. Je focus ligt dan meer op je innerlijke leven. Bij een rouwretraite is dit gericht op rouwverwerking na verlies van een dierbare. We geven je de mogelijkheid om gedurende een aantal dagen bewust  bezig te zijn met dit verlies en we begeleiden je hierin. Dit begint bij aandacht, een welkom heten en ruimte bieden aan alles wat er is. Je mag in contact komen met je eigen mildheid, verzachten. Laat de wereld maar doordraaien, hier is de rust en de ruimte voor jou.

Een rouwretraite geeft je de mogelijkheid om door middel van liefdevolle aandacht stappen te zetten in je rouwproces. Een retraite helpt je verbinding te maken met je eigen wijsheid en zo je individuele kracht te (her)vinden. De wijsheid en de kracht die nodig zijn om verder te komen in dit proces en met jouw leven. We werken in een kleine en intieme setting zodat er veel individuele aandacht kan zijn. De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers.

De retraites vinden plaats op  een mooie rustige plek in de natuur. Zowel in Nederland als in Frankrijk bevind je je samen met ons in een sfeervolle hoeve, die is omgebouwd naar plek van bezinning en ontmoeting. Oud ontmoet nieuw, nieuw ontmoet oud, in respect voor alles wat ‘is’. De bedding die onze retraiteplekken bieden, het volledig verzorgde verblijf en liefdevolle begeleiding, maken dat je kunt landen, vertragen en ont-dekken. Je bent even ver weg van je  dagelijkse beslommeringen en er ontstaat ruimte. Ruimte voor wat gezien wil worden. Ruimte voor jou.

Wat krijg je in een rouwretraite:

  • Uitgebreid intakegesprek
  • Deelname aan het vijfdaagse groepsprogramma
  • Individuele sessie(s)*, waarvan indien gewenst 1 massage
  • Vegetarisch en biologische maaltijden, bereid door een professionele kokkin
  • Koffie, thee, vruchtensappen, fruit en tussendoortjes
  • Comfortabele eigen kamer met eigen sanitair
  • Nazorg

Wil je meer weten over deze rouwretraite of wil je er een boeken? Bezoek dan de website: www.rouwretraitesruimtevoorjou.nl

 

Date:
Category:
Back to top