Urn – Loop EarthRise
Urn – Loop EarthRise

Urn – Loop EarthRise

Loop EarthRise, wordt een bron voor nieuw leven

Loop EarthRise  is een 100% natuurlijk product, gekweekt uit mycelium: het ondergrondse wortelnetwerk van paddenstoelen. Door samen te werken met de natuur, kweken we onze urn in slechts 7 dagen in onze fabriek in Delft, Nederland, met alleen lokale paddenstoelen en geupcyclede hennep.

De duizenden vezels van het dichte ondergrondse schimmelnetwerk maken van mycelium een bijzonder licht en stevig materiaal, geschikt voor het kweken van een levend product. Door het organisme op natuurlijke wijze te drogen, wordt de urn Loop EarthRise™ sterk en duurzaam, zonder de levende eigenschappen van het mycelium te verliezen.

In de natuur is mycelium de drijvende kracht achter de natuurlijke levenscyclus, doordat het voortdurend dood organisch materiaal omzet in belangrijke voedingsstoffen voor de groei van nieuwe zaailingen. Deze unieke kracht stelt de Loop EarthRise in staat om snel één te worden met de natuur en onze menselijke voedingsstoffen om te zetten in een bron voor nieuw leven.

De Loop EarthRise™ is 100% natuurlijk en gekweekt uit lokale paddenstoelen en geupcyclede hennepvezels. Ondanks de unieke materiaaleigenschappen blijft de ervaring van het gebruik van de Loop EarthRise™ voor de uitvaart vergelijkbaar met die van conventionele urnen. De Loop EarthRise™ is op voorraad en direct leverbaar.

  • De Loop EarthRise™ kan voor onbepaalde tijd worden opgeslagen als hij in een droge en geventileerde ruimte wordt geplaatst.
  • De Loop EarthRise™ kan worden gebruikt met of zonder plant bovenop.
  • Gebruik de Loop EarthRise™ binnenshuis om een unieke en vriendelijke herinnering aan uw dierbare te creëren, of begraaf de urn in de tuin of op het kerkhof, om een bron te worden waar nieuw leven.
  • In Nederland is The Loop EarthRise™ toegestaan voor begraving in tuinen (afhankelijk van uw locatie en de plaatselijke wetgeving), traditionele begraafplaatsen en natuurlijke begraafplaatsen. Op natuurlijke begraafplaatsen moet de urn zonder plant worden begraven.
  • De Loop EarthRise™ kan worden gesloten door het deksel stevig op de basis te drukken. De wrijving van het mycelium zorgt voor een strakke afsluiting.
  • Buitenafmetingen: diameter 23 cm en hoogte 32 cm. Gewicht: ~0,9 kg.

www.loop-biotech.com

Date:
Category:
Back to top