Geschenken – Wabimento
Geschenken – Wabimento

Geschenken – Wabimento

Schieten woorden tekort? Geef je graag iets tastbaars? Iets waardevols dat langer meegaat? Met een troostcadeau van Wabimento laat je familie, een vriend, vriendin of collega op een originele manier weten dat je er bent.

Het leven is breekbaar, iemand loslaten doet pijn. Harmonie en respect maken het verdriet draaglijker. Wabimento staat je bij met esthetisch rouwdrukwerk, troostende aandenkens en respectvolle afscheidsstyling.

Hun waardevolle collecties ontstaan uit het persoonlijk geraakt worden door de dood, de diepe vriendschap tussen twee creatieve zielen en onze oneindige liefde voor papier, design, bloemen en fotografie.

Door wabi-sabi en memento kunstig door elkaar te vlechten eren zij de kracht van vergankelijkheid, het belang van herinneringen, de schoonheid van de natuur en de rust van eenvoud.

Dat doen ze met veel toewijding voor wie zijn eigen afscheid plant en voor nabestaanden. Omdat het warmer, bewuster en smaakvoller mag en kan. Omdat fragiele momenten om oprechte aandacht vragen.

Op hun website staan nog meer prachtige geschenken.
www.wabimento.be

Date:
Category:
Back to top